Παναγια Σουμελα - Παναγία Σουμελά: Τα μέτρα του φετινού Δεκαπενταύγουστου ... / Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά.

Παναγια Σουμελα - Παναγία Σουμελά: Τα μέτρα του φετινού Δεκαπενταύγουστου ... / Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά.. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. At notre dame the sections are prepared! Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα.

Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. 'think you're the hunchback of notre dame? Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ - YouTube
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ - YouTube from i.ytimg.com
Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. This opens in a new window. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε.

Детская молитва богородице на греческом языке.

Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Βαρυθυμιάδη αλλά και για το πώς θα γίνουν φέτος οι εορτασμοί στην παναγία. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. At notre dame the sections are prepared! Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι! Εν συνεχεία για το γραφικό λιτοχωρο στις πλαγιές του ολυμπου. Δόθηκε άδεια από τις υγειονομικές αρχές της τουρκίας. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας.

Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. Μαρία αειπάρθενε κόσμου παντός κυρία χαίρε νύμφη ανύμφευτε. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά.

ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ' ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (With images) | Orthodox ...
ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ' ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ (With images) | Orthodox ... from i.pinimg.com
Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Τάματα και ονόματα για παρακλήσεις. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. .σουμελά μιχ ποντιακα στην παναγια σουμελα απο τρακτερακια βοσκοπουλος τρακτερ kubota βοσκοπουλοσ •••. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Παναγία σουμελά, η θαυματουργή προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού και όχι μόνο! Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά.

Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά.

At notre dame the sections are prepared! Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Oι μοναχοί bαρνάβας και σωφρόνιος έκτισαν με τη συμπαράσταση της γειτονικής μονής bαζελώνα κελί και στη συνέχεια εκκλησία μέσα στη σπηλιά. 'think you're the hunchback of notre dame? Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Εγκαίνια στην παναγία σουμελά στον πόντο μετά… μουσικής! Ιστορικό προσκύνημα στην παναγία σουμελά του πόντου. Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Κύριε, ἱλάσθητι ταῖς ἁμαρτίαις ἡμῶν, δέσποτα, συγχώρησον τὰς ἀνομίας ἡμῖν. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα θα πραγματοποιηθεί και φέτος με άδεια των τουρκικών αρχών η πατριαρχική θεία λειτουργία προεξάρχοντος του οικουμενικού πατριάρχη κ.κ.

Σας εξασφαλίζουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία περιήγησης. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Τα cookies αυτά αποθηκεύουν τις προτιμήσεις σας, καθώς και τις ρυθμίσεις σας όσον αφορά τα αγαπημένα. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ: Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»
ΛΕΥΤΕΡΙΑ: Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» from www.zougla.gr
Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Η δε ετυμολογία της, σουμελά, προέρχεται από το εκεί πια η παναγία εμφανίζεται και πάλι στους δύο αθηναίους μοναχούς για να τους πληροφορήσει, ότι η εικόνα της πορεύεται προς το όρος μελά. Ἅγιε, ἐπίσκεψαι καὶ ἴασαι τὰς ἀσθενείας ἡμῶν, ἕνεκεν τοῦ ὀνόματός σου. Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου. Θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά. Η παναγία όταν ήρθε η στιγμή να τελειώσει την επίγεια ζωή της, άγγελος κυρίου (η παράδοση λέει ότι ήταν ο αρχάγγελος γαβριήλ) της το έκανε γνωστό τρεις μέρες πριν. Κάνετε κλικ για μεγέθυνση της κάθε φωτογραφίας. Ομοσπονδίας eλλάδος, γιώργο βαρυθυμιάδη, ο οποίο σκόπευε να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της παναγίας σουμελά.

Άγνωστοι βανδάλισαν βυζαντινές τοιχογραφίες στην παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα του πόντου.

Με λαμπρότητα γιορτάζεται και φέτος η κοίμηση της θεοτόκου στο ιερό προσκύνημα της παναγίας σουμελά στο όρος βέρμιο στην ημαθία. Μετά το πρωινό αναχώρηση για το προσκύνημα στην παναγια σουμελα. Детская молитва богородице на греческом языке. Την ιερά εικόνα της παναγίας σουμελά από το παλλάδιο του ποντιακού ελληνισμού. Στην παναγιά των παρισίων οι τομείς είναι έτοιμοι! Κανονικά η λειτουργία τον δεκαπενταύγουστο. Με κάθε επισημότητα οι ακρίτες της ορεστιάδας υποδέχθηκαν τις απογευματινές ώρες της 24ης φεβρουαρίου ε.ε. Άχραντε νύμφη πάναγνε δέσποινα παναγία, χαίρε νύμφη ανύμφευτε. Για δεύτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού δεν θα γίνει η λιτανεία της ιερής εικόνας στην παναγία σουμελά στις καστανιές ημαθίας. This opens in a new window. Παρά την πανδημία, πολλοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στην παναγία σουμελά στον πόντο, καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιτράπηκε να εορταστεί ο δεκαπενταύγουστος από τότε. Σήμερα θα κάνουμε ένα προσκύνημα στην ιερά μονή της παναγίας σουμελά, της παναγίας του ποντιακού ελληνισμού. Ο δήμαρχος βέροιας, κωνσταντίνος βοργιαζίδης μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του star για τη σύλληψη του κ.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code